Pages

Sunday, August 31, 2008

Retreat TMC 2008

Last 25-27 August was held the Retreat for The Malaysian Cohort staff..It seem for 2weeks workplan..eventhough we got a lots of killing comment from the participant = our own staff.. hopefully we can join next year retreat n let the staff being the organizer for that retreat..serve ur right!!!
here some photo during the event...


the meaning of cohort by the BIG boss


Ice breaking session by 2nd Boss n Boss kecik


betapa ramainya ahli cohort..nak susun begambar pun kelam kelibut


anak2 ikan saya_Group 4_


aktiviti treasure hunt..tapi kalah la plak.


ni hadiah2 yang ada...tapi dia dah sorok kan..hehe


dia ni plak, sorok air mineral..mati la cam ni....=p

tak byk sgt photo yang diambil sbb ada tugasan2 sepanjang retreat berlangsung.. but next update i try to get from others camera n i'll update the scene sepanjang program berlangsung..heeee

Sunday, August 24, 2008

An evening @ Morib

Morib adalah salah satu pantai yang plg dekat if warga2 KL or Selangor desperate sgt nak tgk pantai..Untuk jalan2 sahaja it's quite ok, but im not sure if u want to enjoy bathing..

But we love to go there, selain menyelesaikan urusan2 rasmi [boleh kot gitu kan], sambil jalan2... Here some pics sewaktu kami pegi 9.08.08 hari tu..


Golf course at the back..


he sat at the wakaf n took this pic


he still sitting n my turn snapped his pic n a cat too


we ate kentang n kerang at the stall nearby the beach


we're waiting for this actually...^_^

OGOS???? update

hehe to my dear opismate, [known as secretariat] if u all feel offended with the publication title...heeeeeee... i wrote it purposely...^_^

It's been a long time i didnt update my blog... hehe i only have a pack of broadband set but i dont have a notebook.. so for the mean time, i need to have some patience until i could buy 1 for my own..heeee

Today i could say as the most hectic day of my life... [yeke????] ..Im out from home early 7am, balik jap tukar baru and out again for attending Malam Gemilang UMBI at Kelab Sultan Sulaiman Kg. Baru... Letih gile kepala sbb seharian kena jawab exam...[oh ya im attend PTD exam,,,hehe kan pas 7 kali baru nak give up :p], pastu ulang alik serdang-ptrajaya lak ambik Adik, then bertolak ke Taman Midah ambik Amy, Fatini n Cikwe nak gi dinner...adoyai penat!!!

but since all of us love to eat, so we insist to attend the dinner also plus Ain yang bertolak dari umah dia..


Baju yang kononnya baju raya...heeee...sucinya muka [berlagak suci shja ^_^]


Cohortian with the Boss...


I won lucky draw..hehe dapat Body shop goodies...


hasil 'tuaian' Cohort di malam gemilang UMBI.. for our table 5/5 is quite lucky rite??? statistically 100%...^_^

Perkara-perkara lain nnt la updates..huhu hati gumbira balik dinner tadi..esok leh mandi guna sabun MAngoooo...yeay!!!!

oh ya Isnin til Rabu (25-27 Ogos????) ni Cohort ada retreat di Nur Lembah Pangsun... er tgk la camana ia berlangsung.. i'll updates u all of u...dahhhh