Pages

Tuesday, November 6, 2012

Durian crepe bandwagon : orders open for Dengkil,Putrajaya, Cyberjaya, Bandar Baru Bangi, etc

Assalamualaikum wbt

Ehemmmmm... Err lama tak update blog kan.. Bak kata seorang kucing kawan " makin duduk rumah makin malas update blog.. That's me lah tu..mungkin sbb tak de benda nak dicerita kot.

Hihi walaupun pun begitu saya ada iklan yang nak dikongsi.. Haha.. Iyalah kan dah asyik tengok org update status "durian crepe".. Esok tengok lagi " durian crepe".. Esok tengok lagi "durian crepe cross section" maka dengan ini saya declare untuk join the durian crepe bandwagon haha..

Jualan dah start minggu ini.. Satu box 5pcs = RM10.00.. Memandangkan durian crepe ini sangatlah fragile, maka mmg saya tersangat prefer customer self picked up kat rumah saya.. Untuk kawasan Putrajaya, Cyberjaya,  Dengkil dan Bandar Baru Bangi, saya tengah plan modus operandi penghantaran.. Tapi for the time being klu nak order min kena 5box atau RM50 nilai belian mana2 produk Chocville (haha macam baca buku akta plak!)

Durian crepe saya buat masa ini hanya menggunakan isi durian d24 serta diplomate creme dan kemudian dibalut dengan crepe nipis... Nanti kalau ada permintaan guna musang king boleh juga, tapi harga lain lah ya..^_^

Untuk order sms 0136076706 atau email nutaizaf@gmail.com.. Saya maybe tak sempat prompt reply, tp insyaallah noted.. Almaklumlah saya ni all in one.. Semua kena buat sendiri :p

Ok thanks for viewing the entry :)

Published with Blogger-droid v2.0.6