Pages

Tuesday, April 9, 2013

Bila nak update?

Assalamualaikum.. haha mmg terabai blog ni... sebab bila nak update rasa cite dah basi.. bila nak update rasa macam dah over expose kat macam2 kt social network... bila nak update malas... bila nak update? Hahaha ni lah husband saya bilang macam budget diva ada banyak followers..

Currently ( dah lama jugalah) saya attach dgn instagram sbb dia blh edit gambar cantek, boleh letak hashtag.. haha instagram tu macam adik angkat blog lah...

Walaupun begitu hidup macam biasa, jual kuih seperti crepe, creampuff, pavlova, brownies, tartlets, macaron, choc chip cookies, kuih tart nanas.. sambung lagi;  kek red velvet, macadamia butterscotch, chocolate mud cake, carrot cake..yang type in bold tu lah yang saya buat.. tp kalau ada perisa yang korang suka cer bagitau nanti saya eksperimentasi ke pergi kelas ke dan kalau ok buka untuk order..

fancy2 cake dengan hiasan yang ala2 cake boss tak payah tempah lagi sbb kang nnt total failure.. haha.. tapi tahun ni suami saya bilang tahun menuntut ilmu, selain ilmu wajib, insyaallah ilmu cari makan juga masuk list.. eh macam panjang plak.. ok sambung masak sambal...

assalamualaikum wbt :)