Pages

Thursday, July 30, 2009

Entry Emo2

Saya semakin blank dan blur.. langsung takde idea nak tulis ape..Since maybe takde perkara menarik yang berlaku dalam kehidupan akhir2 ini...

Menjalani kehidupan yang batuk memanjang menyebabkan saya beralih kepada perubatan alternatif komplementari [ ini di ofis saya disebut sebagai CAM], iaitu ubat singseh.. Tq la kepada pencetus Cik Mimi n K.Siti yang tolong belikan bahan2 membuat air lohan tu... mmg working n serasi la dgn sistem tubuh saya..dengan izin Allah saya dah kurang batuk dan segala apa yang bersarang di tekak dan peparu saya telah pun mula keluar...^_^ kepada sesiapa yang sakit tekak or batuk saya suggest boleh try this sbb saya rasa hasilnya InsyaAllah positif...

Semalam sedang duduk2 di opis sambil review file2 dan juga m'harvest tanaman2 saya, Alfateh call saya suruh tgk 1 blog yang bertaraf public tapi contentnya saya rasa patut hanya diletakkan dalam diary...Tak salah menunjukkan kasih sayang tapi klu gaya dah tahap patut masuk kelambu..mmg sgt menjolok tekak... [err kenapa saya sgt emo neh...tapi mmg menyampah arrr]

Oh ye kepada sesiapa yang ingin menempah coklat untuk hari raya nnt boleh tepon saya di 012-7147126.. Saya membuka tempahan sekarang or klu nak belajar buat coklat sendiri pun saya buka lagi 2 minggu before Ramadhan neh.. [kelas coklat di bulan Ramadhan sgt mencabar kot... hehe never try]

Anyhting about chocs just refer to http://chocville.blogspot.com

3 comments:

AlFateh said... Reply to comment

askm dear sis,
truskan ikhtiar dn usaha rawatn mu, mudah2an dismbuhkan oleh allah dgn sgra dn smpurna...

er tntg ttppare tu, dh ada pgres da

tq

ciketon fazya said... Reply to comment

errr ttppare tu ape ye?blur neh... asyik tido je...

ciketon fazya said... Reply to comment
This comment has been removed by the author.