Pages

Wednesday, October 5, 2011

Cubaan rajin


Kenapa mak kita nanges tekup bantal?
A. Sebab dia feeling Aishwarya Rai
B. Sebab dia dipersalahkan kerana mengaruh mood update secara sedikit
C. Sebab sebenarnya dia tido bukan nanges

Published with Blogger-droid v1.7.4

4 comments:

kucingorengemok said... Reply to comment

semalam pengaruh kawan², hari ni gunakan anak² sebagai bahan tarikan... ini namanya child labour

DrSinga said... Reply to comment

nak pinjam yang hidung macam kena kicap cap kipas udang tu!!

ciketon fazya said... Reply to comment

@kucingorengemok

tapi kami tak mpernah suruh mereka ke kedai aceh beli bawang atau lada hatta makanan mereka sendiri..hehe

ciketon fazya said... Reply to comment

@DrSinga

hehe dia tu muka je comel, garang tapi..

garang je lebih, penakut tapinya..

dia takut printer, dia takut blender, dia takut org mesin rumput