Pages

Wednesday, February 20, 2013

Wordless wednesday : menguji rasa kek Macadamia Butterscotch

Sebelum membuat untuk kucingorengemok hari tu sangat nervous.. memang masuk mimpi.. Sampai saya hold announcement ttg kek ini sampai dapat feedback...hihi

Kali ni saya buat small version 4" uneven square, 500g cake untuk rasa sendiri..sebelum open untuk order besar2.. suami saya cakap sedap, dia ulang kali suruh suapkan (munpel).. Saya rasa ...... haha malu je tau puji kek buatan diri sendiri...

Enjoy the pics... nak sambung buat macaron org sebelum cuaca mendung :)

4 comments:

Anonymous said... Reply to comment

Hi cik eton.ni ainu ni.serious tak sangka kau sangat pandai masak! Congrates dear!

ciketon fazya said... Reply to comment

Hi ainu... miss you beb..
Hihi tak sangat..try n error ... tq to gugel search engine..,hihi

roy_sham said... Reply to comment

sedapnya.....rasa mcm nak order tp duk jauh kat melaka....i love cakes but i having a diabetis huhuhu

ciketon fazya said... Reply to comment

@roy_shammoga Allah kurniakan kesembuhan pada puan.. klu dtg ke arah kl jemput singgah dengkil untuk rasa sikit... klu sikit doktor bagi kan?