Pages

Wednesday, April 14, 2010

Entry tak bertajuk 2

Lalala..saya baru balik dari bercuti... pengisian cuti adalah balik ke Batu Pahat...dulu saya selalu balik bersatu-satu orang.. tapi sekarang berdua lebih baik.. :p

Saya balik sbb nak tgk ma saya..ma saya sakit kaki.. harap2 ma saya lekas sembuh.. pastu nak ambik sijil nikah sekali dan ambik album kastam [haha begitukah literal translation untuk custom album??] .. wah hasilnya bagus sekali.. berpadanan lah dengan pakej yang ditawarkan dan telah didiskaunkan oleh jiran saya pemilik http://www.csp.com.my itu.. terima kasih daun keladi..mudah-mudahan leh ambik gambar kami FREEEE... :p

Disebabkan album beserta beg itu berat sekali, adalah letih sekali untuk membawanya.. malahan untuk kebanyakan masa, encik Ahmad jualah menjadi tukang bawa.. so kepada sesiapa yang teringin sekali melihat gambar pengantin cantik, boleh la browse ke link ini..hehe..

Sebenarnya banyak lagi gmbar, tapi nnt la bila rajin baru upload.. kalau tak rajin sampai bercucu pun takkan ada...

p/s :
  1. saya tak ambil lagi sijil nikah sbb staff pej.agama tu janji sebulan, tapi pergi kelmarin katanya sebulan itu dan sebulan ini..bukah senang kalau ckp 2 BULAN???haihhh......
  2. sukar sekali mencari tajuk.. adalah saya semakin LAMPI???? haihhhh....

5 comments:

Sitisifir10 said... Reply to comment

Berbeza sekali kamu punya entry sekarang...ada bau orang yang sudah matang :P

ciketon fazya said... Reply to comment

sudah matang kah?
huhu tapi suami saya kata dia rindu tgk saya masa student ukm dulu..

Nedrine said... Reply to comment

album kastam.sekali lalu jek bc trus aku cm trbayang bpk aku keje kastam.haha..traslation oh traslation.penin ok buat tesis dlm bahasa melayu.cara cm terror english cm KP jek.muahahaha..

Nedrine said... Reply to comment

weh..gi bp tak roger aku?da tak dpt pass hadiah ko kn..

ciketon fazya said... Reply to comment

haha tgk lampi lagi.. aku lupe nak roger and out kat ko aku balik bp.. nnt balik lagi aku roger..huhu..