Pages

Saturday, July 6, 2013

Kek dan kuih chocville lagi

Assalamualaikum wbt.. lama tak update blog... bukan malas update, tapi terlupa update apps blogger pada tab.. bila tulis entry gagal nak publish. Tapi orang tak berapa nak diva, tak update pun ok kot...haha..sepanjang proses hibercakey ( haha ganti hiberNASI), saya pi tambah ilmu resepi.. so list kat bawah ni senarai kek jika tuan puan saudara ssudari cikebooong cikeboong nak order ya

Senarai kek chocville
1. Pecan heaven
2. Walnut torte
3. Almond torte
4. Chuky prune
5. Double indulgence choc
6. Macadamia butterscotch
7. Rainbow cake with italian huttercream
8. Carrot cake with cheese buttercream
9. Kek buah kukus

Memandangkan nak puasa dan raya ni, order kek mungkin tak berapa giat, tapi insyaallah satu dua order di pertimbangkan.

Kuih raya chocville
1. Pure butter pineapple tart : RM 28 ( 45pcs per tub)
2. Almond choc chip cookies : RM28 ( 550gram or +70pcs per tub)
3. Almond choc chip crisp : RM28.00 ( 330gram or +50pcs per tub)

Untuk order durian crepe, untuk puasa2 ni saya close dulu sbb puasa2 ni letih plak nak menggayakan crepe yang serba banyak step tu.. Melainkan order 10 pack ke atas, saya gagahkan jua lah.. haha bunyi cam mata duitan, tapi apakan daya, akak tak dapat bonus raya macam korang.. hihi

Ok itu ajalah ya.. untuk sebarang urusan order boleh wassap atau sms 0136076706.. call tak digalakkan sbb bila tengah banyak kerja, susah nak swipe screen phone pintar.. hihi

Akhir kata Selamat menyambut ramadhan kepada seluruh umat muslimin muslimat..doakan saudara2 kita di syria, mesir, palestin, burma.. semoga kita memperoleh rahmat,keberkatan dan pengampunan Allah.. sayang korang :)

1 comments:

norina said... Reply to comment

kak, this my 1st time read ur blog.so excited to the fact that 'sy kenal blogger ni' haha. wish u luck kak