Pages

Sunday, October 5, 2008

Cinta

Aftr 2years bru dpt tgk Cinta kt tv..at the moment cite ni was launched at cinema konon nk tgk,bt cm sgt pathetic tgk love story alone..huhu (klu aku tgk 2years ago sure aku layan nangis instead of watchg the movie)
Actually cntent cite ni bkn la aku fhm sgt pn,bt sgnificnt cite ni ngn life aku ialah ms lauchng kt cinema its also a moment i in touch back with mr.A frequently..bla bc blq msg lama,i felt i miss that moment..he cheer me enuf that time..we enjoy our frenship dgn status 'teman tapi mesra'..
Aftr 2 years nw we r trying 2 adapt with our new status whch we plan 2 proceed further..
I really miss him..im hoping i could make myself undrstand he's quite bz nw..i hope im nt slfish coz i love him..

1 comments:

ned's said... Reply to comment

wei..sama la dgn aku..pn bru jek nengok cite cinta tu wpun cite tu da lma release...tak berkesempatan la..tp cite yg lg 1 yg lebih kurg sma cm cinta tu aku nengok la..pe ntah tajuknye aku pn da lupe da..siap nengok kt wayang tu..aku ni da le jenis cite2 melayu jarang layan kt wayang...sbb tak nk membazir kan..eheh...tp ok gk aku tak nengok cinta kt wayang..kang aku nngis tba2 ter emo da susah da nk cover malu...