Pages

Wednesday, September 9, 2009

Menang!!!!!

Saya jarang-jarang berkesempatan join giveaway especially giveaway bergambar kerana kesempatan menggunakan notebook saya hanya limited hujung minggu [selebihnya guna opis punya tapi kat opis sokmo prob nak upload gambar]... Di satu minggu di kala semua orang berpergian, saya menghabiskan masa join 2 giveaway iaitu My Rak Buku dan ILove Malaysia..

Tadi sesaje jelah check blog My Rak Buku nak tau result.. huhu tak sangka sungguh, walaupun dapat third prize... Wow sgt seronok..[huhu gelak2 kembang hidung]...

Semoga Allah memurahkan rezeki penganjur2 giveaway seantero blog (termasuk saya juga kan?????).. Oh ye giveaway Chocville dah hampir ke penghujung.. cepat2 la join.. tarikh tutupnya 13 Sept 09 jam 11.59pm...

0 comments: