Pages

Tuesday, September 6, 2011

100,000 people for petknode's punishme


Mood raya terganggu tengok animal boarding yang claim service the best tapi sebenarnya hampes!!

Silalah like page 100,000 people for petknode's punishment..

Malas la nak maki2 kt mamat 2 ekor ni,tapi saya berharap mereka belajar untuk act humanly to other creatures..
Published with Blogger-droid v1.7.4

5 comments:

Psyche said... Reply to comment

ok kejap. ape dia buat sebenarnya? (raya2, i tak baca paper / dengar berita / baca online news) haha.

kucingorengemok said... Reply to comment

ada baca dia orang nak saman orang yang pecah masuk premis dia, kih kih, kelakar la pulaaak dalam geram!

DrSinga said... Reply to comment

yang mati kurus kering tu sangat menyayat hati ..

celaka...

AlFateh said... Reply to comment

ingat tak hadis nabi,,ttg seorang wanita yg mengurung kucing & tak beri makan sehingga ia mati, dan wanita itu menerima kemurkaan allah akhirnya!

ciketon fazya said... Reply to comment

@AlFateh

moga kita tgolong dlm yg sia2 kan furkids kita.