Pages

Thursday, October 4, 2012

Titleless Tuesday #1

Asal mangga menjadi debu?...

Haha sebenarnya bila lama tak update blog memang makin takde idea.. Lagi kalau jumpa boss pagi petang siang malam.. Takde geng gossip.. Geng gossip online plak tak patut la kalau di blog kan sbb lambat laun dibaca juga..

Serius takde idea.. Tapi saya tepek juga pic bread starter saya tu supaya kawan saya yang ada pak guard teka teki teka tekuk ular mati dalam mangkuk tak claim saya malas blogging..haha

Oh kalau nak buat roti guna starter di atas boleh refer resepi ni kat Wooden Plank Kitchen.. Tapi tu bukan resepi terbest tau..masih try n error.. Kalau resepinya dah best nanti baru korang try..kalau tak buang karan je.. Elektrik dah la nak naik tariff.. Hihi

Resepi di sini

Published with Blogger-droid v2.0.6

1 comments:

Dr Singa said... Reply to comment

macam pernah ku lihat ini gambar .....