Pages

Thursday, October 11, 2012

Titleless Tuesday #2 ; Calling for Batu Pahat's orders

This is one of my current routine.

Selamat hari Khamis. Hihi saya ingat semalam dah Khamis.. Sebab saya gelabah nak siapkan order kuih cepat sangat nak malam jumaat!

Hari raya Eid Adha ni Insyaallah suami saya kata kami will celebrate kat Batu Pahat, so untuk BatuPahatian order macaron, kueh tart dan choc cluster boleh place dari sekarang  Khamis-Ahad (11/10/12-14/10/12) yeh.. Kalau tak bergantung kepada extra kuih yang saya bawak balik lah ye..

Update harga ;
Macaron (12pcs per box) : RM25.00
Kueh tart nanas ( 50pcs per box) : RM33.00
Choc cluster ( 50pcs per box) : RM25.00

Published with Blogger-droid v2.0.6

0 comments: