Pages

Wednesday, January 2, 2013

1.1.13 : Pusat Maritim Putrajaya/Hotel Pullman

Our cheap and unplanned date 1.1.2013
Lepas selesaikan hal menghantar crepe, beli2 barang, makan.. Then it's leisure time..

Kitorang pusing2 kat area opis encik deris supaya boleh tunjuk kat despatch kat mana kawasan yang termasuk dlm jobscope... Haha.. Dan sangat la kasihan kami baru first time sampai ke Pusat Maritim Putrajaya tu..hihi.. Oh kawasan ni bersambung dgn hotel Pullman (sbb tu lagi cam tak terfikir nak pegi)

Tapi kat situ takde kedai minum2 bukak..maybe public holiday tutup kot.. So balik jelah.. Dlm 10 min sampai Dengkil..minum air kat rumah..  Jimat sungguh! Haha

Published with Blogger-droid v2.0.6

5 comments:

bujal X said... Reply to comment

bestnya rumah dengan putrajaya 10 minit je~~

ciketon fazya said... Reply to comment

Picc dan pullman tu 5-10min..
Tapi klu jumpa kawan lama dan bila sebut "kita ddk dengkil" diorg akan kata "jauhnyaaaaa!".. Haha

kucingorengemok said... Reply to comment

haha tetiba nama deris enterframe

Dr Singa said... Reply to comment

deris oder berapa!!??

ciketon fazya said... Reply to comment

haha bil order pelanggan adalah rahsia..nama pelanggan boleh reveal..