Pages

Thursday, January 31, 2013

Memplagiat iklan chocville

Bila untuk raja sehari ni, hadiah hantaran biasanya tinggi2.. instead sirih junjung, satu lagi boleh tambah macaron bertingkat ni.:)

Harga pakej macaron bertingkat ni hanya RM125.00 (5dirham), tapi memandangkan saya berhasrat untuk mempromosikan ia, jadi harga promosi hanya RM100.00 (4dirham) sahaja

Info ;
Isi dalam 40pcs macaron
Pilihan inti :- coklat,coffee, buttertoffee, orange
Pilihan warna :- maksimum 3 warna untuk tawaran ini
Harga tawaran ini untuk self pick sahaja. Delivery charge berasingan.
Tawaran sehingga 31 Mac 2013 sahaja. Untuk pasangan pengantin yg berminat tetapi majlisnya lambat lagi dari tarikh tutup boleh deposit 50% dulu  sebelum tarikh tutup dan selebihnya byr masa delivery/pick up.

* ayat ini telah diulang cetak a.k.a plagiat dari blog chocville :p

2 comments:

Psyche said... Reply to comment

Smart la, Eton. Me, likey. Tapi tak kawin lagi dah.

ciketon fazya said... Reply to comment

@Psyche hihihi kita pun mcm xde chance nk dpt macaron tower..,haha jwonnya lg pedih ' buat sendiri kan boleh!'