Pages

Tuesday, November 4, 2008

2008 cousins

this is my new 2008 cousin

1. Alisa Suraya : Panggil alisa...adik beradik semua pompuan..yang dua org bersama baby tu adalah kakak2nya..left one name Alia Sakinah and right one is Aisyah Saffiyah. Saya dan adik sgt suka pergi ke rumah mereka dan bermain-main dgn mereka kerana meraka sgt adourable n furthermore we don't socialize with kids for a longggg time.. (byangkan jela adik bongsu saya already 21 years old)








2. Iman Nurdania : ni baby yang ong..lahir pada 080808..she's bit small sbb she's premature baby..tapi Alhamdulillah semangatnya kuat and she's very active..anak kedua dan mempunyai seorg abg berumur 7thn bernama Haziq..saya sgt kagum dengan haziq sbb dia berupaya main Sudoku pada umur seawal itu..(saya hanya tau main Sudoku pada umur 25thn..haha)




[hehe cik cop pun ada dlm entry ni..tapi cikcop layan tido...huhu]

4 comments:

elizsue said... Reply to comment

alisa suraya? eliza suraiya?
quite similar isn't it?
hehehe...cute cousins..

ciketon fazya said... Reply to comment

hehe aah la eliza..baru aku perasan..padanla sound familiar je bila tau nama cousin aku...mcm pernah dgr ya..tapi di mana...hehe

azzamoro said... Reply to comment

bolehkan airyll cop salah seorang daripada ini... hehe

ciketon fazya said... Reply to comment

boleh2 airyll..
errr airyll takmo tunggu auntie eton ke????...hehe