Pages

Sunday, November 16, 2008

weekly and weekend

Sepanjang week (in fact last week lagi) ni Cohort have to work for 5s...wat is 5s???myself don't even fully understand but yg plg penting untuk perlaksaan 5s ni i have to clean up my workstation 1st..hehe [for more info, may surf here http://www.ukm.my/pk/5S/5S.pdf


[Hanya menunjukkan gambar selepas 5S sahaja kerana gambar sebelumnya terlalu horror..tidak sesuai untuk tontonan umu..hehe]

Di cubicle ini juga adakalanya saya view my own blog [sometime update pun] dan selalunya saya akan view link2 pada My Brain Info... i like to view Saiful Nang blog ..http://blog.saifulnang.net/ i've been view his blog since he using fotopages lagi..kekonon that time dah nak kawen sgt n seeking for my wedding fotographer...tapi sekarang ni tak tau la cukup tak duit nak hire SN ni untuk my event soon..^_^



Pada hari minggunya masa diisikan dengan pegi wedding org..tapi dapat snap gambar sebab pengantin2 tak ready lagi...huhu..pas g pengantin pergi tgk cite Madagascar kat TGV Bukit Raja...sebab show start kul 3.30pm, terpaksa la tunggu duduk yang boring2 sambil mkn ice cream famous amos..nak masuk cinema, konon nak beli pop corn..tetiba barisan amat panjang..so kami postpone makan pop corn after habes cite..


sementara menunggu..[i luv the lighting..n him too..hehe]


ini adalah selepas abes cerita..

Sepanjang minggu ini saya juga sedang menjalankan proses detoxification..doc said maybe u have to detox since batuk aku susah nak baik even makan ubat..so i try taking Juvanex [selepas membaca blog Kevin Zahri]..sepatutnya mkn benda ni selama seminggu but i've dragged it maybe to 9 days sbb ada 2 3 hari lupe mkn..huhu.. tapi Alhamdulillah it help n batuk geting slower than before..hehe ada testimoni konon after detox blh loose weight..but case saya cam takleh je sbb saya suka makan2..haha..




[oh ye sebenarnya Juvanex ni ada shakernya tapi botol shaker tu ma da ambik so terpaksa la shaker pakai botol green tea ni...hee~~~..and rasanya not bad..cuma rasa lemon+kulitnya..pas kocak minum derah deh, sbb lambat nanti dia akan merubah bentuk jadi jeli2]

0 comments: