Pages

Friday, March 26, 2010

Reverse psychology

Sudah lepas 20 hari jadi suami isteri... Sudah 2 minggu lebih duduk rumah suami.. huhu nasib baik suami berumah untuk menumpang teduh.. kalau mengharapkan isteri, huhuhuhuhu lah jawabnya...:)

Sepanjang 20 hari setiap hari aktivitinya sangat rutin.. sbb isteri sangat suka bekerja jauh dari rumah.. isteri sangat rajin drive kereta sejauh 100km pergi balik sambil membayar tol sebanyak RM2.60 pergi balik..[reverse psychology 1]

Pada hari minggu adalah masa yang lebih panjang berdua..secara asasnya janji setiap weekdays ialah supaya kami dpt mengemas rumah supaya hotel Palace of The Golden Horses pun menangis melihat hasilnya.. tapi tak tahu sama ada patut di katakan malang atau malas, setiap hujung minggu kami berpergian menziarahi saudara mara dan rakan2.. salah satu aktiviti lawatan kami minggu lepas boleh la dilihat di blog SF dan blog arejarz ni.. [ ni memudahkan saudara alfateh saya cari link aktiviti yang dia turut serta..]

Err hujung minggu sudah datang lagi.. yeayyyyy!!! err sangat malasnya berhujung minggu.. [ reverse psychology 2...haha]...

p/s : cuma 2 je ayat reverse psychology, layakkah beri tajuk begini????

1 comments:

Psyche said... Reply to comment

hahahahahahaha... pandai kamu me-reverse psychology kan diri kamu.