Pages

Monday, March 29, 2010

Suami, bolehkan anda telefon isteri???

Suami, kamu ada telepati ayam Brands [KK, saya tiru quote kamu suami isteri] tak nak menghubungi Isteri??

Isteri rindu Suami.. opppsss itu memang selalu..

Sebenarnya telefon Isteri kan bermasalah seperti yang Suami tahu..
Dan sebenarnya [oo bulan, enggan melayan diri ku lagi.. (Yuna)] baru Isteri tahu satu lagi, nombor telefon satu lagi sudah tidak berfungsi...

Huhu nanti Suami free, Suami telefon Isteri barang sesaat dua pun jadi lah.. Isteri kerinduan... haha... [ penting ye.. Isteri nak mintak pendapat ni..]

23 hari lalu Isteri buat keputusan sendiri sbb sedari kecil Ibu Bapa Isteri membenarkan Isteri berkeputusan sendiri, tapi sebab hari ke 23 [ape kena mengenanya????] Isteri memang kena tanya Suami..unless Suami berkata "terpulang kepada Isteri lah"

p/s : maaf jika membacanya membuatkan anda muntah pelangi [pinjam quote kamu Mimi]

2 comments:

Sitisifir10 said... Reply to comment

uhuk.....semoga suami kamu ada instinct itu ya...anyway, tahniah, tak wish pun lg selamat pengantin baru

zalyeaclik said... Reply to comment

Salam......memang beruntung bile dpt suami yg ada institinct cmtu.Nasib badan aku lak,dr bercinta sampai la...nie pun memang bagai pungguk rindukan bulan klu nk tunggu suami aku call.Klu msj pun 'ye,x,ha'ah'.Camtu jela.Aku msj la cmner pun panjang berjela,dia jwb cmtu jerk....Lg x romantik langsung...hahaha....