Pages

Wednesday, January 5, 2011

Terpaksa

Isteri call booking tiket... mesin kata full (i said fool)
Suami isteri pergi Alamanda..
Isteri beratur beli tiket..
Suami beratur beli jagung berondong...
Tetiba pengumuman
" Dimaklumkan waktu tayangan Hantu Kak Limah Balik Kampung untuk jam 8 malam adalah untuk tempat duduk berasingan sahaja.. Waktu tayang Hantu Kak Limah Balik Kampung untuk jam 12 malam adalah untuk tempat duduk berasingan sahaja "
.
.
.
Kecewa!
Pergi lepak kat food court makan jagung berondong...

Rasa macam terpaksa beli vcd pirate pun ada gak...

6 comments:

kucingorengemok said... Reply to comment

waah... tengok wayang kat alamanda. u macam yusri dengan maya karin la, aawww, sho schweeeett!

ha ha :)

Psyche said... Reply to comment

hehe. last time, pegi tengok dgn kawan2 kat BP, tu pun dok seat 3 dari screen. hahahah. padahal dah 2 minggu filem ditayang, masih full house lagi.

Tapi rasa worth it pegi tengok, walaupun mendongak. hahahaha. (tapi saya dah biasa mendongak, sebab dah biasa berada di level rendah kan..kelebihan orang rendah)

ciketon fazya said... Reply to comment

KOG : mmg sebenarnya yang org ingat maya karin dan yusri tu kitorg la sebenarnya..:p

KP :dah banyak kali kite call nak phone reserve.. full house

gi beratur pun full house.. membuatkan semangat inkuiri setinggi semangat penjajah portugis menawan melaka okeh..

DrSinga said... Reply to comment

hujung minggu lepas pun masih full house??
wat de hell....(bak kat Usin)
.
.
.
hisyyyyyyy....
aku malas sungguh nak verify2 word nihhh.....

ciketon fazya said... Reply to comment

tu adalah tektik memanjangkan masa pelawat blog supaya buffering earning bertmbah dan duit yang di peroleh boleh di snap makam bentuk kipas log in fb dapat duit... (sila baca senafas je)

DrSinga said... Reply to comment

cisssssssssss......
heheheeeee...
.
.
.
meh ..
nak duduk lama-lama sikit kali ni...
.
kali ni..
'properco'
ni senang taip!!