Hari cuti kite layan bermalas-malasan.. walaupun dah pos kat wall fb nak baking kek.. tapi akhirnya sampai saat ini belum pun menge'cake'.. moga sempat sebelum kenduri kawen pengapit lelaki kami ujung minggu ni...huhu...
Bila dah bermalas-malasan bangun sedikit lambat { musykil tang sedikit tu..hmmm }.. maka breakfast pun dah waktu lunch... Makan spiral pasta dan nugget... hidang kat suami biar dia makan kenyang2 supaya dia tak tanya "makan lunch u masak ape?"
Ni makan petang... suami saya suka makan croissant... { dengan harapan dia tak tanya " makan malam u masak ape?"}
Passion fruit juice
Freshly bake croissant.. sedikit comot..tapi tak homemade la kalau tak comot.. [alasan!]
{ masih pakai tudung periuk di tahun baru sebab loyang baru beli tetiba terlebih panjang seinci dari mulut oven..kemalangan..hmmmm}
Dalam pinggan baru la sedikit molek rupanya..heeee
Nak masak ape eh sebelum suami saya tanya??
3 comments:
sedapnya. can i learn from u eton? sbb aku suka makan!
boleh..meh datang dengkil meh..
hi fazya, senang x nak buat crossaint tu? ada resepi x?
Post a Comment