Pages

Thursday, April 9, 2009

Twin's tagged

kne tagged plak~so,kita kena layan bende2 ni lagi2 tgh tension...

Anda rasa anda hot?---hahhaa..kat tgh nk marah orang hot la kannnnn????

Upload gambar kegemaran anda--http://fazya.blogspot.com/2009/03/string-attached-8-march-2009.html

Kenapa anda suka gambar2 ini?---sbb dapat cincin kan..emas kan mahal skang...[haha kaching!]

Bila kali terakhir makan pizza?---tak ingat

Lagu terakhir yang anda dengar? --- diari hatiku (prove ciketon like siti very much??? tapi ni pc org sebelah yang pasang…)

Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ni?---translation untuk annual report 2008

Selain nama sendiri, anda suka dipanggil dgn nama ape?— im proud of my name..[saya rasa lebih bahagia dia memanggil nama saya sbb potensi salah dedikasi ialah 0.01%..haha]

Tag lagi 6 org ---err sape erk?
1-nor 2-k.pah 3-azza 4-nade 5-ajar 6-cik mimi

Siapa no.1 pada anda?---my future kazen yg berebut nak belanja kat A&W

Orang no.3 ada hubungan dgn sesiapa?---my schoolmate, juga follower blog saya

Kata sesuatu berkenaan org no.4---happy birthday Nade [9.4.09]

Bagaimana pula dgn no.5?---dia gi honeymoon kot skang

Siapakah org no.2?---schoolmate n tutionmate

Pesanan kepada no 6?---saje je nak suh cik mimi buat wpun dia takde blog..hehe.. potential novelist based on true story…

ni la system bila saya nak recover marah....

0 comments: