Pages

Wednesday, March 11, 2009

String attached ::8 March 2009

A week before
Preparing doorgift


Menyiapkan hantaran


A day before....


The moment..8.3.09

in bachelorette room

Event scene



Us?????
hehe malangnya kami tak berkesempatan mencuri2 mencari celah waktu untuk snap gambar berdua..sbb makcik2 belah tunang saya pun dah pandang memandang..maktok saya lagi jgn ckp..dah jeling je...[maka tak kesampaian nak meneruskan hasrat 'murni' tu..heeee~~~]


Tudung oren tu tudung kesayangan saya..gambar ni diambil masa kami attend kenduri kawan tunang saya kat Morib...

Gambar tudung putih ni cam gaya muka suci gile..haha saya suka la pic ni [walaupun saya jelas pendek berbanding tunang saya]

Nak banyak gambar lagi leh tgk kat my future2 cousins pages Ira dan Nor. Mereka berdua ni calon bridesmaid kot [memasing nak jadi ketua flower girl katanya]..Err tapi klu Ira jadi bridesmaid nnt karang org tersalah tuju plak sbb ingatkan dia orangnya yang jadi pengantin...hehe [sepanjang majlis >50% orang cakap muka dia serupa saya]

Semoga jodoh kami panjang dan berkekalan di sini dan di 'sana'...
Kepada Encik Alfateh ----> TQ + ILU VM

16 comments:

azzamoro said... Reply to comment

kawen jgn lupe jemput yerk cik eton..

umm_anas said... Reply to comment

Tahniah Fazya...when is the wedding?

nurzahyra said... Reply to comment

la..nnt tertukar pngntin ke??
xpe2,nnt ira wat la muke suci as pngapit pngantin...=p
tp kn,sme ke??
sume sdare akak ckp sme...
pstu ade sorg mkcik tu ckp,
""tula nme nye kuat jodoh,sbb ade sdare rupe seiras"

ciketon fazya said... Reply to comment

azza : mesti..im listing jemputan rite

umm anas : tq teacher..the soonest will be better..heee~~ they like the choc..alamak gambar choc tak upload lagi...:p)

Zahyra: mudah2an..[akak pun tak sure..tapi kawan opis akak tgk gambar ira pun diorang kata gaya muka ada same2..hurrmmmm]

Arfah said... Reply to comment

Aha! Tu yang sibuk belajar buat cokelat tu ye.... Nice touch! Congrats, lagi!

ned's said... Reply to comment

ler..ira tu kazen tunang ko ke?adoi..mati2 aku igt dia adik ko..adeh2..serius sama weh..gaya korg sma dlm gmbr..the way u all pose..sama..

congrats beb..bile ek?aku da bersedia da thn ni trima invitation dr kwn2 ku..no surprises lg..dis yr is the right yr to get married..thn ni mmg invitation list penuh gile la..

ciketon fazya said... Reply to comment

Arfah : yup...

Ned's : hehe yeke..aah dia kazen tunang aku [aku mana ada adek pompuan]...aku tgh buat list jemputannya dari sekarang...

AlamNasyrah said... Reply to comment

Syukur alhamdulilah. Congrats to Cik Fazya...

Salam kenal.. :-)

nurzahyra said... Reply to comment

oitt..makin rancak ni..
ade plak kata kita adek kak fazya..
huhuhu..
adoii...
sme xpe..bleh tmpang populariti.
hakhak~

ciketon fazya said... Reply to comment

takpe..sepupu tu kire adek gak..

ned's said... Reply to comment

aku kan..wpun tak kawin lg da wat da invitation list..hihi..sengal kan..time2 aku takde keje ari tu aku wat...

ciketon fazya said... Reply to comment

xpe ned, persediaan tu penting...
[ape yg penting? k.e.r.j.a.s.a.m.a

aku bukan la spesies wat checklist..tapi sedang belajar sbb mmg sgt perlu...heeee~~~~

Ayen said... Reply to comment

Kenapa say terkeluar dari senarai perkhabaran ciketon tentang majlis pertunangan ini..?Sesungguhnya saya berasa sedikit kecewa..

ciketon fazya said... Reply to comment

Dear ayen : soghieee.. bertunang yg di decide secara sudden + adhoc..maka tak ramai yang sempat diberitahu..jgn risau ko insyaallah ada dlm list jemputan aku..

Nadia said... Reply to comment

congratssss!!
ngehngeh..

Samsiah Abd Shukor said... Reply to comment

terima kasih kerana sudi berkongsi gambar tunang di kedaijomkahwin.blogspot.com