Pages

Monday, June 15, 2009

the good old days

Sejak akhir2 ini saya hilang idea untuk menulis..sehingga berbual2 dgn seorg rakan lama [sebenarnya dia adalah partner in crime saya..hehe]... Kami berbicara, bergelak-belak dan juga termasuk sedikit mengata org [eerrrr mengumpatkah?????]

Sebenarnya saya kembali pulang ke rumah sewa pertama saya...asalnya saya bercadang untuk menyediakan 'tempat latihan' dan 'kilang' coklat2 saya sahaja..tapi bila berada dirumah yang prnh saya huni dulu, membawa saya kepada momento2 zaman muda...hehe..[err saya masih muda okeh...heeeee]

Things to be remember in 215
  1. Maggi goreng cik eton ...sedap kan???? so as well nasi lemak ija...
  2. Beckham..pls Beckham do something.... hehe someone begging to Mr Beck during Euro 2004
  3. Bas SUM...gile syiok eh naik bas ni nak gi kelas...
  4. Vocal class masa mandi...mantap gile lontaran suara...haha

p/s : rumah itu masih seperti dulu melainkan sekarang ini sudah dilengkapi ASTRO yang berpakej HBO dan tiada lagi sticker "PLEASE UNLOCK THE DOOR BEFORE U LEAVE" di pintu bilik air master bedroom...hehehe...

2nd p/s : Cik mimi, selain cerita budak sarawak yang telah pun convert to Muslim i owe u 1 more story..saya terlupa memberitahu kerana terlalu byk yg perlu diceritakan...huhu...wait until Wednesday...hehe

3rd p/s : Adekk....Selamat Hari Lahir yang ke 22..semoga dirahmati Allah dan diberikan yang terbaik dalam hidup...

4 comments:

cure32 said... Reply to comment

rege 290 discount 15% jadi 246.aku beli kat mines..tatau ade stock lagi ke idak.. time beli tuh mmg tgal satu je

klo nk cari..die display dlm kotak jugak time display kat kedai...
slamat membeli :)

*shhh info ni secret hehehhe

mama 'ifwat said... Reply to comment

felt closely connected to your things #2. memang 7 keturunan la nmpak gayanya ni :p

ciketon fazya said... Reply to comment

muahahaha....
seb baik saya tidak mendengarnya secara life walaupun saya juga bergelimpangan di hadapan kotak tv...kehkeh

mimi_hyllda said... Reply to comment

hehe..welcome back cik eton=)

memories remain..and always there
huhuuuhu..bas SUM as well as the toilet's door sticker dh takda skrg..=)
vocal class still ada..,tp no-duet2..as 1 toilet je yg guna skrg.=)