Pages

Wednesday, June 3, 2009

Nuffnang saya

Saya letak nuffnang ni sbb tgk site org cam best je ada nuffnang [tambah sket warna warni kat blog]..saya juga jarang2 check akaun nuffnang kecuali bila nak letak iklan..


tadi check..wow!!! ada duit RM0.75...hehe....bila agaknya projection jadi RM75 eh???sabar jela tunggu....hehe..

daripada ini juga saya leh tau visitor dtg dari mana...Norway???? Sape sedara mara or kawan saya di Norway?

p/s: saya ni nuffnang kata gliteratti...bai la saya duit byk2 sket...huhu...

2 comments:

azzamoro said... Reply to comment

hehe.. aku baru ade 10 hinggit..sedih jek..

masa baru dpt 0.25 dulu memang gembira ah.. keh keh

ciketon fazya said... Reply to comment

bila ntah nak jadi seploh hinggit ni...huhu