Pages

Thursday, June 4, 2009

Hitstats

Klu semalam review Nuffnang...ni lagi satu blog visitor analyzer yang saya comply pada blog saya...ni konon cam nak beri keyakinan yang ramai org baca blog ni...[tq to my circle of fren yang mmg menjadi pembaca setia..refer link2 yang saya flag as TIGS]

Ni saya review geographical status guna Hitstat

Sapelah agaknya dari Slovenia yang review page saya..Ni negara yang saya tak terfikir pun...Klu Afrika Selatan tu mungkin la kot...ngehehehe...

Saya baru je register kan stat counter for Chocville...nnt after some time saya akan review balik stat untuk that page plak...

Oh ye, untuk bulan 6 ni sesape nak join class choc ada 1 week yang masih free iaitu minggu 21/6/09..so sesape yang berminat untuk register leh call or email saya..Maximum 3 person per class..[saya tak leh nak ajar ramai2, ditakuti student saya kurang kasih sayang...hehe]...

Untuk kelas masakan, saya sedang usahakan untuk mencari pengajar yang lebih baik dari saya [mmg saya nak belajar masak pun]..jadi klu ada sesiapa terlintas untuk belajar jenis2 masakan, cuba listkan pada saya..saya akan carikan pengajar yang betul buat anda..

2 comments:

azzamoro said... Reply to comment

babe,

21hb tu pukul berapa & kat mane? & ape brg kene bwk? & ade yuran ker?

sekian

ciketon fazya said... Reply to comment

21hb class kul 9 until done [biasanya 5 hours].. bawak bekas je untuk bwk balik ~40pcs of chocs..klu ada apron leh bwk..barang2 guna aku punya..yuran RM250..klu ko dtg ada pair sorang lagi...fee rm450..