Pages

Tuesday, January 5, 2010

analyze me

Sekian kalinya saya rasa saya mmg suka FB.. selain daripada realtime comment (haha ni sbb saya tgh kemaruk terminology GIS), thru FB boleh jumpa ramai old lost long frens.. ( to dear fiance, im attached to fb not just because the games..:p )

Semalam saya jumpa balik kawan lama Nurhin biasanya we called her Nu'ins.. saya kenal dia masa form 1 at secondary school.. kalau saya tak lupe, kami English classmate under Mrs Au (kengkawan betul tak nama teacher ni yang selalu ada lipstick kat gigi???..:p)

Nurhin ni bagi saya characternya lemah gemalai.. dan saya selalu membuat telahan kerjayanya bila besar sekarang ialah kerja2 untuk pompuan2 sahaja.. that time saya ckp saya rasa dia akan jadi NURSE...

Hehe guess what???? sekarang ni mmg dia seorg nurse.. huhu saya sgt excited dpt msg FB dia semalam sampai tulis entry ni...

[Nur' Ins January 4 at 7:00pm
lame dh org carik awk..dlu2 sape suke ckp org cm misi..kn dh jd btul2 dh..pe citer skang? ]

hehe tetiba saya kagum terhadap far sighted nya saya terhadap kerjaya org tetiba untuk diri sendiri cam blur je..heeee... tapi takpe pun, sebenarnya saya rasa telahan saya dulu tu betul sbb saya menganalisis karakter beliau masa tu..cam diri sendiri tak sempat analisis...huhu...

p/s: kp, kamu ada list name schoolmate kah? boleh kah saya meminjamnya untuk kegunaan peribadi buat beberapa ketika?..tq

13 comments:

Psyche said... Reply to comment

Hehehe...Nurhin dok dekat kajang kan? (rasanya lah). masa dia kawin, tak dapat datang (tapi dapat hantar hadiah!)..

Cik Eton, mengapa kamu rasa saya ada list classmate? perpustakaan bestari kah daku ini? hahahhaaha..

Kamu mahu menganalisa kawan2 lain kah? ramalan kamu terhadap saya apa ya? jadi kenyataankah?

p.s: nanti kite carik ye. rasanya ada. (hehehe)

ciketon fazya said... Reply to comment

anyway not rigid to classmate..supposed to say schoolmate..hehe

sbb kite tny cik nadir dia kata better refer to all puan-puan all of you experienced in this matter..hehe wink2..

ramalan???? kite tak abes belajar la..haha... :p

Psyche said... Reply to comment

hahaa...utk jemputan kawin punye list la tu. hahahha... nanti kang carik kat umah.

Nedrine said... Reply to comment

saya ada list trsebut!!hehe...wpun sy tak kawen lg...~wuu~

cure32 said... Reply to comment

hah dah ade list? pasti list company katering,kompang ngan door gidt pon ko dah dah ade kan?....nnt aku nk kawen refer ko aje lah..hee

kp,
bukankah kamu sememangnye dewan bahse & pustaka bergerak?(complement tau)

ciketon fazya said... Reply to comment

nak pinjam..nak pinjam..
list senarai kengkawan je... lelain telah diuruskan oleh ayah bonda.. :)
huhu...

cure32 said... Reply to comment

semoge semue urus berjalan dgn lancar ye cik eton~

rudy bluehikari said... Reply to comment

ada sekali dek bertemu kwn2 skoolmate lama...kawan ni dah jd kaya dek MLM...dia paksa2 soh join...teruss deleteeee dr FB ekekeke. kdg2 menguntungkan kdg2 merugikan apabila pertemuan semula itu. huhuhuhu.

rudy bluehikari said... Reply to comment

ada sekali dek bertemu kwn2 skoolmate lama...kawan ni dah jd kaya dek MLM...dia paksa2 soh join...teruss deleteeee dr FB ekekeke. kdg2 menguntungkan kdg2 merugikan apabila pertemuan semula itu. huhuhuhu.

ciketon fazya said... Reply to comment

bro rudy.. saya rasa kawan sekolah saya ni tak berbakat berniaga MLM.. (huhu ampun rakan2 ku)

Nedrine said... Reply to comment

haha...invitation list jek ade..huhu..kompang takde lg.katering da berlegar2 dlm pale.haha.door gift pn da gk.gile smngt aku kn..

ble2..meh bg email ko eton.nnti aku email jek kt ko list trsebut.akan ku edit skit2 sbb ko nk tigs jek kn?dlu skolah rndh ko tms ke tak?matrix list pn ade.hihi.

ciketon fazya said... Reply to comment

aah tigs n matrix tu buleh di review kot.hee..
nnt ko emel kat nutaizaf@gmail.com eh..tq ned..:)

Nedrine said... Reply to comment

sudah di email...