Pages

Monday, May 23, 2011

Mengomel sambil iklan macaron sendiri

I hold the 30 days challege..i think i should start on 1st June 2011 (hopefully..*sigh)

Bila hari2 terakhir sebelum gaji .. duduk rumah adalah lebih afdhal (padahal 'air pocket' macam under cooked macaron )

Tapi ok jugalah.. sbb weekend hari panas.. i mean hot sunny day..sangat sesuai nak buat macaron...macaron bakers ni macam penoreh getah, kalau hujan kena cuti lah..haha..

Tapi membakar macaron di hari panas juga cabaran sbb rumah panas macam sauna.. eh ok jugalah, tak payah pergi salon .. jimat * kan kerajaan suruh jimat! *

Oh ya, our macaron price is RM1.80/pcs
1 container (contain 12pcs macs) with simple ribbon exclude postage = RM20.00

After all this while, im doing this small business with no cards, no stickers and almost none advertising element except mouth to mouth advertising..* meanwhile typing this im playing Adobe Illustrator to design my sticker or name card or wat so ever..hehe *

Dapat gaji nnt saya gi print lah * sebenarnya peguam ahmad dah sound saya lama suruh buat benda ni *

Oh yeh, not to late to greet new partner of ZNC.. after this the firm might be change to ZNRC.. always wish you luck Zul Nawawi R_ _ _ _ & Co .. * hehe subject to Bar Council approval..:)

1 comments:

ibusinga said... Reply to comment

Peguam Ahmad ada share tak bisnes nih??
:)