Pages

Monday, May 16, 2011

What is ur tudung style?


Hana Tajima wannabe eh...:p... Looks like wearing Maysaa wrap but the truth its only malaysian wrap bought at Jalan TAR.. ~lalalala

Tapi ni try2 je.. (sementara suami dok dalam restroom, wife dia berangan pastu snap pic cepat sebelum kantoi berangan!thats why the pic need some manipulation..gambar asal shaking).. Untuk bersiap gini untuk pergi kenduri di zaman2 cuaca panas ni, mmg tak kuasa... hehehe...tu tak termasuk nak baiki tudung dengan rambut terkeluar sana terkeluar sini...


Inilah sebenarnya stail tudung saya almost everyday..sebenarnya saya suka juga pakai tudung sarung ada awning tu.. tapi malangnya tudung tu fragile gile lepas basuh (lebih2 lagi kalau masuk mesin basuh kan).. so back to awningless hijab eh..biarlah melekap kat dahi membulatkan muka pun...hahaha

So what is ur hijab style? apa2 pun stylenya wear it right yeh



p/s: gambar atas tu manipulasi sampai muka berkulit flawless eh... hahaha ~lalalalalalala

6 comments:

Psyche said... Reply to comment

i pun ada try nak pakai camtu. tp sudahnya kembali ke asal. haha.

DrSinga said... Reply to comment

saya ..?
sarung je..
yang ada awning..
yang dah ada senget2 sikit macam kelim karipap

emy said... Reply to comment

wow! fashionistah!

ciketon fazya said... Reply to comment

@Psyche
me too kp..
i choose comfortable instead of trend..

ciketon fazya said... Reply to comment

@DrSinga
tudung awning semua dah karipap bengot2...:(

ciketon fazya said... Reply to comment

@emy
lalalalala... jenuh la baiki tudung nak pgg title fashionista ni...keke