Pages

Wednesday, May 11, 2011

Poyo

Suami saya kata internet kat rumah dah ok...yeay!

AT LAST!! * tq TMNet (sambil buat muka geram sket2 lagi)

Balik nanti nak pulun update blog..hehe..

Cerita cadangan...

1) Pengalaman berurusan dengan TMNet menjadikan anda lebih pakar IT..[Poyo I]
2) Kisah macaron tiada gagal langsung dan rahsianya... [haha Poyo II]
3) Gambar makanan minggu lepas... [Poyo III]

3 comments:

Pn. Zana said... Reply to comment

sy suke poyo II :P

Psyche said... Reply to comment

Eton! jangan lupe ye order bos I tu, yang 20 keping macaron tu.. nak on the 19th ni. pastu, tak payah la letak batang lolly tu, Eton. pada pendapat saya, elok lagi kalo dia biasa jek. awak pack dalam plastic camtu pun okeh, tanpa batang lolly. hehehe.

ciketon fazya said... Reply to comment

kp : baik lah..:)