Pages

Thursday, December 15, 2011

Satays are my comfort food.. Always!

Walaupun saya orang Johor, tapi masa saya yang berkeupayaan mobil (mula tau memandu) adalah di ibu kota Kuala Lumpur (haha budget bangsar je).. Jadi saya kurang dapat rasa makanan di daerah lain selain Batu Pahat..

Tapi kalau kat Pontian kami suggest try lah sate kat Restoran Relaks berdekatan bas station Pontian.. Memang heaven.. Rasa sate sebenar bukan sate popular!

* saya tak mau mengkecurkan anda dgn meletak gambar sate di sini :p
Published with Blogger-droid v1.7.4

2 comments:

kucingorengemok said... Reply to comment

batu pahat-kluang kira tak jauh kan? kita nak suggest awak cari kasim lontong kat kluang! nanti kita letak entri...

eh, over ke cari sarap sampai ke kluang? :D

ciketon fazya said... Reply to comment

@kucingorengemok

hehe blh.. Kita klu g kluang pun tau g stsen ketapi je..