Pages

Wednesday, December 7, 2011

Zucchini for Zulkifli



Semalam hari lahir suami saya ke 'ehem2'.. (saya dah tulis,blogger ni pandai2 tukar jadi ehem2..haha)

Birthday doesnt feel birthday without a cake.. So saya rajin sikit lah buatkan sebiji cake since dia asyik teringat2 kan kek zucchini.. Hehe tp bila nk deco baru saya perasan word zucchini tu mcm ada rhyme dgn zulkifli..hehe

Sebagai bukti homemade,kek ni nmpk mestilah rustic.haha..padahal dah terobek sket bucu kek tu..hodoh la perangai..

To my dear hubby, happy birthday.. Walaupun ramai nk berebut ngan i wish u awal2,tapi i sorang je blh bg hadiah pelukan kt u..haha...
Published with Blogger-droid v1.7.4

6 comments:

bujal X said... Reply to comment

happy birthday encik zulkifli~

DrSinga said... Reply to comment

EHEMM...

GATAL TEKAK...

Psyche said... Reply to comment

hahaha. ayat last tu tak boleh blah. hhahahaha. semoge kehidupan kamu berdua sentiasa dirahmati Allah.. Semoga doa kamu berdua dimakbulkan Allah..

ciketon fazya said... Reply to comment

@bujal X

tq en.bujal..kita ckp pn behalf sbb dia xonline now..modem dismbar garuda..eh petir..

ciketon fazya said... Reply to comment

@DrSinga

ehem ehem...

ciketon fazya said... Reply to comment

@Psyche

ayat last tu buat org yg wish awal pun xmenang..haha wide always win!..tq kp..