Pages

Wednesday, July 23, 2008

holiday..yeay!!

Sungguh tidak sabar sekali menunggu tiba malam esok kerana nak pegi Langkawi (eventho cuma trip in M'sia sahaja) saya masih mengalami keterujaan tahap maximum setelah berhari-harian mengadap opis yang sgt byk kerja menanti...Langkawi im coming...

Lebih melegakan bila beberapa perkara yang telah tercatat dalam things to do telah pun selesai..
  1. report setengah tahun : hehe k.ifah im still working on it.. esok saya keja lagi ^_^
  2. tempah sampul surat result : ain, cuma 4 company je yang reply awal kat i so i kurang 1 company untuk perbandingan harga.. Maybe prof Wan nak kot sign pembelian i..hehe
  3. Postage paid balance juga sudah selesai..i like....
  4. Ketibaan staf baru..hehe maybe masa dia report duty im still on flight.. but dah hand over k.natrah to brief her a lil bit..
  5. tengok Azah sbb her due is this month : Ya azah already delivered her baby boy yesterday

Ketika mencari ilham menulis blog ini juga kerja2 packing barang sedang dilakukan. wat shud i bring along eh?
  • surely baju2, suar, (including insiders..hehe.. errr Arifah, u dah ready ke two pieces u, err cik fatini u dah beli dah swimsuit cam Anak Pontianak?? haha)
  • extra bagz : we want to shopping (balik langkawi i've to fast????)
  • camera: i've bought new one but not purposely bought for this vacation my 2ND LOVER = Canon Powershot 5S IS (i still can't afford for dslr yet)
http://www.dpreview.com/reviews/canons5is/
tugasan sebelum bertolak esok:-
  • ambil Encik A seperti biasa..esok mungkin kereta nya siap daripada pembaikan di Bengkel Ah Woh Jalan Ipoh
  • Meninggalkan kereta kepada Encik A kerana adek hendak menggunapakai kereta ku... Juju take care ye (JUJU= my car's name)
  • so as well adek's notebook left to him i think..at least he can settle some of his works or updating his frenster..hehe..' wah! encik A dah letak gambar!!!'

0 comments: