Pages

Tuesday, July 15, 2008

im so sad....:(

My last post was my Ayam got sick..

Siang td ma call..ma's voice a bit sengau...

Me: eh ma demam ke?
My ma: aah...
Me:Dah g klinik?
My ma: Takpela, tunggu baik sendiri je nnt..kakak kucing2 kite dah takde...
Me: Gi mana?
My ma: semua mati..tinggal 5 ekor je..
Me: Huh!! nape? (air mata dah bergenang)
My ma: semua dah takde..yang kecik2 mati semua..
Me: Ayam? (my love...huhu)
My ma: dia pun..kan hari tu dia sakit...masa sakit tu dok atas tempat air je..bila pegang perut je mula nak muntah..ni dah dua hari hilang..dah la hari tu tak mkn tak minum... [waaaa siannya baby saya!!!!] (saat ni dah tak berupaya berkata2, Arifah tgk je aku layan nangis kat surau)
My ma: Ni ibu (my mum really want us calling her ibu, kami je bengong panggil ma) dmm ni bercampur2 la sedih ngan 'anak' ibu ni..
Me:(Crying)

I told Alfateh to this tragedy..he's shock..i cant stand crying to him on phone (i need ut shoulder plsss)..

Another video of Ayam..
(Ayam n his mama)


(semasa menulis blog ini, airmata mencurah2..i try to stop but hardly to stop.. ni baru sekor, ada 14 ekor lagi yang mati but tak sempat ambik gambar....waaaaaaa!!!!!)

0 comments: