Pages

Friday, December 18, 2009

Top 12 ^_^

Saya beberapa hari ni pening2 sket cari gambar selepas diumumkan top 12 dalam contest yang dianjurkan oleh Kak Mas Ayu..hehe saya ada gambar banyak tapi sebab saya segan nak suruh orang snap kan..so biasanya gambar diambil sendiri oleh pemuncul gambar [saya lah tu]..hehe

ni gambar masa kat opis..[hehe tgn sebelah tgh snap..senyum malu2..huhu]


ni pun gambar ambik sendiri.. selain keja opis, malam dan weekend saya pi mengajar tuisyen di Pusat Tuisyen Puncak Bistari milik kawan sekolah saya Puan Linda (dia ni WAHM)


Bila hari weekend lapang yang lain pula saya pergi mengajar coklat.. [ni gambar student batch pertama saya..sekarang dia berstatus cam saya juga cuma dia dah up sket sbb she going to be a mom on becoming year.. :)]

Ni gambar2 yang saya dapat cari dari beribu2 gambar yang saya save..huhu Kak Mas the pic quality tak berapa cantik tapi mata saya dah berpinar cari gambar...huhu boleh ye gini...^_^

1 comments: