Pages

Monday, February 15, 2010

Bertukarrrrrr!!!!

Cuma tukar header picture sahaja..bakal suami blogger berkata [haha tiba-tiba claim diri sendiri blogger] gambar sebelum ini ada aurat terdedah... Blogger sedang belajar menjadi bakal isteri mithali la ni.. bukan la kerana terburu2 menjadi taat.. tapi nnt blogger rasa pas nikah blogger nak bercuti menulis blog... hooo ohh...

Kalau blogger tukar gambar lagi pasni.. maknanya bakal suami blogger tak approve la gambar tu..huhu

p/s: hari panas ----> nose bleeding... :(

3 comments:

Psyche said... Reply to comment

kamu baik~

word verification: foreephi (ala2 purify la tu). hehehhe...

ciketon fazya said... Reply to comment

hehe seronok kan bermain dengan word verification..

huhu dah 3 kali ckp so mmg kena tukar..

Psyche said... Reply to comment

hahaha... 3x sudah~ sekali cakap boleh ignore. 2x ckp, kena take note. 3x cakap, memang kena buat. Hukum patuh suami (atau bakal suami). hahahah...