Pages

Wednesday, February 24, 2010

Klinik Panel

Hari ni saya p update buku klinik panel di Azzahrah..kali terakhir saya mengunjungi Azzahrah ialah pada bulan Ogos 09 lepas disebabkan CB [ oke saya berterus terang -> cirit birit] sampai doctor bagi drip dan penahan sakit sampai pengsan setengah hari tidur kat Azzahrah..

Seperti biasa,saya memang 'suka' menunggu lama-lama kat Azzahrah...dekat 1 jam 20 minit tunggu baru dpt jumpa doc..

Saya redha demam hari ni.. hopefully next week saya tak demam...

p/s: patutnya hari ni saya kemas barang nak transfer ke rumah baru.. tapi seharian saya berbaringan seperti tiada tulang belakang...haiiihhh...sesungguhnya sakit tanda Allah menyayangi kita.. sakit itu penghapus dosa.. Subhanallah...

4 comments:

Psyche said... Reply to comment

get well soon ya...

elizsue said... Reply to comment

demam eh..

tunggu doc mmg bosan..smlm ader folow up ENT kt HBP..sampai kul 9, setel sumer kul 2 lebih...adoi...pnat..

hurmmm..tgk2 schedule keje skolah, mcm x dpt hadir ke hari besar kamu jer.. :(

cure32 said... Reply to comment

get well soon etooon~

ciketon fazya said... Reply to comment

KP & SF : tq2...masih meneruskan sisa demam hari ini..

Eliz : huhu sedihnya kamu tidak dapt hadir..doakan majlis kami dan kesejahteraan keluarga kami dari kejauhan...:).. lepas ni insyaallah kamu menyusul ya...also chaiyok2!!