Pages

Wednesday, February 3, 2010

Buai laju-laju

wah satu hari 2 kali update blog.. tapi sebab masa update blog ini adalah jam 12am..mengikut kiraan jam dah masuk hari lain..maka boleh la kata update sehari sekali...

nervous menjadi2 walaupun sudah berani2 men distribute kad jemputan kepada kawan.. kepada kawan pejabat..sabar2!!! kad kepada anda akan saya bagi dlm minggu ini juga.. tapi janji kena dtg... [cepat janji sekarang].....oh kepada kawan serumah juga belum bagi..padahal kawan serumah teman pergi hantar ke rumah kawan sekolah...sambil bermain2 peek-a-boo dengan anak kawan sekolah yang sgt comel itu....

sayakan selalu stress2 sbb mengurus persiapan yang menghimpit..baik dari segi budget dan juga urusan situ sana sini [♫♪♫ siti situ sana sini ---> sekian kalinya perasan siti nurhaliza]..tapi mujur juga sy ada teman2 yang murah hati nak bantu..wahhhh sgt terharu ni...Y___Y..terima kasih kawan2..semoga semua urusan anda turut selalu dipermudahkan..luv u..:) ..

terdekat ini selain mengurus pengeposan kad [masa yang diambil mestila kurang dari 2 minggu..haha ] saya juga kena start buat coklat... maka mood rajin kena ada... cepat pom pom girl..mula bergerak dan beri semangat kepada saya...

C-I-K-E-T-O-N buatttttttttttttt COKLAT!!!!!!!!!!!!!

saya terharu dengan sokongan pom-pom girl ni..siap warna cokelat lagi....

mood cinta kekadang juga dtg.. macam TAIP ON CINTA ke 12345... lagi2 tgk muka bakal suami.. saya nak ckp ayat manis2 ni.. tapi kalau saya taip disini korang akan mula pening2 kepala.. maka layaknya saya taip 'New Message' saja...

oke2 dah malam..nanti tak cukup tido karang muka masam gi opis..sia2 kan saya mandi wangi2 kalu muka masam sbb org claim saya masam auomatically...hello saya mandi tau dan pakai minyak wangi One Drop Perfume sebelum saya dpt minyak wangi baru....

5 comments:

Psyche said... Reply to comment

hahahhaha...
(kami begitu teruja dengan perkhabaran coklat semalam).

Semoga urusan persiapan kamu berjalan lancar yeh.. Saya tolong mana yang dapat (tak banyak pon!). Saya excited - adiah kamu dah dibeli!! (hahahaha - sibuk nak bagitau!)

Nedrine said... Reply to comment

haha..lex2 eton.jgn kalut sgt k..berdabar2 itu perlu...wee~ bestnye nk kawen!!=D

cure32 said... Reply to comment

yeyeh dapat cokelat!..go eton go~

Anonymous said... Reply to comment

selamat menjadi pengantin baru..moga berkekalan ke akhir hayat..amin..

ciketon fazya said... Reply to comment

tq anonymous.. ^_^... bless for you too...