Pages

Tuesday, February 2, 2010

Kaki sejuk

Kaki saya sejuk.... sejak akhir2 ini saya berasa ia selalu sejuk.. sungguh sejuk sampai kena duduk bersila.. nasib baik saya bukan penemubual a.k.a enumerator.. klu tak mesti saya dpt surat tunjuk sbb kerana duduk bersila di atas kerusi Y____Y...

******************
Kaki saya sejuk lagi..mungkin aircond opis ni sangat kuat.. kena telefon JPB mintak slowkan aircond..tapi nnt kepanasan pula...kepanasan juga tak seronok..tapi kaki ni sejuk ni..nak buat camana?? Saya lupa bwk stokin.. ada stokin pink berbulu tebal K.Ros belikan balik German walaupun saya tak pernah ke German..tapi tu stokin dah saya maktubkan sbg stokin tido... Nanti bila sgt lapang saya nak pergi Soxworld beli stokin untuk hilangkan kaki sejuk ni.. Tapi bila lalu depan Soxworld selalu lupa juga sbb masa lalu kaki tak sejuk...haiiiiihhhh

*******************
Sejak semalam pun kaki sejuk lagi..walaupun berjalan di terik mentari..agaknya sepanjang 30 hari mencari cinta ni kaki bakal sejuk setiap hari...

6 comments:

azzamoro said... Reply to comment

kaki sejuk sebab dah dekat tarikh nak kawen ker.. hehe

Psyche said... Reply to comment

kamu tido pakai stokin!!! I LIKE!
-Geng tido pakai stokin-

ciketon fazya said... Reply to comment

saya bukan amphibia..atau pun reptilia..saya musykil dengan simptom neh..huhu

cure32 said... Reply to comment

amphibia pakai stokin ke?..kamu2 ini tergolong dlm keluarga kucing kot(certain kucing kan pkai stokin ;) )

oh hari tuh rs coklat kamu...suppppaaaaa~ (kamu kawin bg coklat tuh x? heeeeee)

elizsue said... Reply to comment

neves la tu...hehehe...

kite pun geng tido pakai "sennoken" gak..bile tgk kaki berbungkus sennoken fancy2 terjulur dari selimut, rasa mcm comel giler..kan?kan?

ciketon fazya said... Reply to comment

insyaallah..
kawan2 sila bagi semangat supaya saya rajin wat coklat...

~~~~~ombak~~~~~~~~