Pages

Thursday, January 8, 2009

Auction : addicted

Minggu ini ofis dilanda demam membida barang Lelong
Kegilaan terserlah bila Ain si pegawai cuti dapat Glass chess set yang dibida dalam masa kurang daripada seminggu..



Maka tersebarla wabak seantero Cohort esp kat resident dapur terutamanya kepada cik Fatini..punya la sakan dia membida..haaa ambik kau, menang semua bidaan..dah gelabah mencari pembeli...kekeke

Tapi glass chess set tu mmg cantik..mmg rasa nak beli juga..ermmm tgk la nnt bila waktu bidaan hampir tamat baru try buat bidding..klu awal2 ni kurang thrill dan ada potensi harga jagi mahal...

Bidaan pertama saya untuk mendapatkan backpack Nike untuk notebook pun gagal sbb kalah bidaan..takpe ada 6 hari lagi..hari ke 6 baru survey balik...


Huuu tangan saya sakit neh...tolongggggggggggg

4 comments:

azzamoro said... Reply to comment

rajin siut. aku punr ajin gak. rajin bid brg baby..heh heh

ciketon fazya said... Reply to comment

haha..
aku takdela rajin sgt..since ada geng jadi addicted lak..huhu

ain said... Reply to comment

memula i serba salah nie..
abis menular virus mengabiskan wang di alam maya nie...
but then, rase happy lak bley menyumbang kebahagiaan org lain..
bid nie, benda cam biasa, tp surprise time accept barang tue cam dapat hadiah lak... ;)

ciketon fazya said... Reply to comment

ya...i pun suka..
akhirnya i menang SD card tu..mmg sengal la la yang lawan2 bid ngan ii..i tgh tunggu yg 4GB lak..