Pages

Tuesday, July 13, 2010

Walk for Charity

Suami saya ajak pergi  jalan2 pusing Kampung Cemperai sebab nak training pergi charity walk...hoo oh

Ops salah.. ni namanya Walk for Charity..anjuran Islamic Outreach ABIM..so selain sedia kaki saya sedang sedia minda supaya tak pancit menang...huhu

Kalau nak join leh telefon nombor dalam poster tu yeh... errr kalau rasa malas jalan, boleh gak beramal bagi sumbangan ikhlas.. bagi duit boleh, sumbangan barangan pun boleh.. mana tau amalan kite yang sedikit ni membantu jalan kita ke syurga..Aminnnn ^_^

p/s: abang sempat ke nak training jalan? bukan 24/07/10 tu kite ada majlis nak attend????

2 comments:

kucingorengemok said... Reply to comment

jalan² keliling dapur bolehkah dikira sebagai aktiviti amal (untuk keluarga)? - tanya si malas

ciketon fazya said... Reply to comment

boleh dikira..tapi kena cukupkan hingga 7km - jawapan si malas yang dengki kerana dipaksa suami suruh jalan jugak..