Pages

Monday, June 30, 2008

RINDU

Mudah kata tiap2 hari kami jumpa...
But since last friday,
Im alone...
Even kakak2 di Gombak tu heran kenapa saya datang sendiri...
" Eh! sorang?"
Huhu sedihnya...
Hari2 dihujung minggu saya juga bekerja, tlg makme kat kedai..
Malam takleh tido sbb flu..hard breathing
n once again saya ke ofis hari ni ngantuk2..........

Snap this pics yesterday using notebook camera..making funny faces..he is my dear cousin Mohd Daniel Mukhlis

I miss my financial controler...
But today, window shopping alone... saya terbeli sesuatu..(sy tau awak geleng kepala, tapi nnt mesti awak tau, nice fragrance...^_^)

Saya terbeli this things...hehe sori..nak masuk Parkson Alamanda kena lalu depan kaunter perfume dulu..hehe (alasan ke?).. Tapi mmg perfume yang selalu tu dah nak abes...takpe kan?????...^_^..Hehe padanla tutup pandangan bila saya terhadap Esprit outlet tu...so tempting..warggghhh..

Im working on something...can't wait to let u know...

1 comments:

ijad said... Reply to comment

salam... apa khabar..