Pages

Wednesday, March 18, 2009

hari ni saya tade mood untuk tag

Kepada syiefa, k.pah n arejar...mereka telah pun membuat tag yang dimulakan oleh syiefa dan saya tak boleh buat...

  1. sbb media player saya takde lagu, saya takde ipod atau mp4....
  2. saya takde mood download lagu online...
  3. saya tgk playlist yang terpapar dalam Nero Media Player saya mengandungi link2 lagu2 rock kapak Sinar FM yg saya tak tau datangnya dari pendrive sape... [Di sana menanti di sini menunggu pun ada]
  4. mood saya tak baik kerana appointment saya dengan Daddy telah pun dilupakan untuk sekian kalinya...:(
  5. jumaat saya ada meeting ngan Penyelidik Nasional dan data entry saya tak settle lagi..

Cukupla 5 alasan...[compare buat tag lagi panjang kena pikir...hahahaha] ..lepas ni saya ingat saya nak memartabatkan bahasa kebangsaan la..nak buat kemasukan [baca: entry] dalam bahasa melayu...saya berfikir kenapa kita tak boleh menjadi seperti Jepun , Perancis, German, China yang bermati-matian mempertahankan berbahasa ibunda masing-masingfr..

4 comments:

cure32 said... Reply to comment

tak mengapalah eton...
yg penting ko terguling2 bace tag yg ktrg buat heee

ciketon fazya said... Reply to comment

hehe...
epit telah meluluskan alasan saya...^_^

Arfah said... Reply to comment

oh..paham2..smlm anda tidak menghadirkan diri ke tuition, maka anak muridmu telah diajar oleh saya - diaorg wat MONEY tak habis lagi tau. Nanti cikgu eton sambung ye..
Lenkali dtg jgn lupe bawak sampel cokolat.

ciketon fazya said... Reply to comment

ok..tq k.pah
semalam saya balik lmbat dari opis..:(

cokolat nnt sabtu saya bwk kan ye...