Pages

Friday, March 13, 2009

Mathematical Premise n Equation of Fazia

Fazia kelihatan mirip ibunya Mak Jam
but some said..
Fazia ada iras Busu Saadah her father's younger sister
bila opismate tgk adik keduanya Cuki
Adik K.Fazia klu pakai tudung orang akan panggil dia 'K.Fazia'
sedara2 kata plak...
Anak kedua ni muka cam Ucop [my father's name is Yusof Basha]
bila jalan2 ngan adik ketiga Amir
Eh muka dia sebijik muka K.Fazia
sedara2 kata lagi
Muka Meme cam muka Arwah Abah K. Jam [my mother's name is Jemiah]
Cik Mimi said to my pics with En. Alfateh
Macam serupa tapi tang mana ya....


Pertama kali pergi ke umah Jalan Banting
Makde [Alfateh's auntie said] : "eh Makde ingat Fazia ni Ira tadi...

Kat opis kata : "aah k.fazi, muka kazen en.ahmad ni cam muka u"
Kat blog ned's comment : " La aku ingat Ira tu tu adik ko..."
Tetiba ada gak komen pasal Ira [kazen Alfateh] : "oo dia mirip mak dia"
Tapi kata kawan En. Alfateh : " Tgk Makcik lebih mirip ngan arwah ko"
Alfateh kata sedara2 dia cakap muka dia lebih iras kepada emaknya...
Tapi kadang2 tgk gambar sorang2 nampak ada iras ayahnya...

Confuse?????
Fazia tu serupa siapa???
Hurmmm mungkin Fazia dan Alfateh tu 26pupu kot..tu yang ada sedara mara iras2...^_~

p/s : ntah mana ntah premis penaakulan mantiknya..byk sgt..maka end equationnya korang buatla sendiri..anggapla ini latihan untuk soklan PTD nnt...ngehngeh....

Entry ngarut2 gini Alfateh malas nak baca...tapi saya suka ngarut2..that's y we possibly complemented kot...hehehehehe

5 comments:

nurzahyra said... Reply to comment

conclusi0n nye..
kak fazya ni tiru wajah spe sbnrnye??
hahahhaa...

ciketon fazya said... Reply to comment

im confused.....

ned's said... Reply to comment

haha..hmm..muke ko gk sma dgn fiancee ko..ada iras..serius..mase memula aku nengok dia dlm gmbr dgn ko..mcm adik beradik plak..adik aku pn ckp cmtu gk..so cool ok ko ada iras dgn dia and his kazen which i thought yr sis..terlupe plak ko takde adik gurl=P

ciketon fazya said... Reply to comment

hehe..mybe org tgk baru nampak kot..aku tgk cam tak nampak byg samanya..
cakap kat adik ko continue crapping..[blog yg aku view instead of 99ers TIGS SPM circle]

Anonymous said... Reply to comment

hi, good site very much appreciatted