Pages

Monday, February 7, 2011

11m1d

Hari ni sudah 11 bulan 1 hari kami kawen... { hoh macam letak angka budget sweet.. tapi sebenarnya semalam lupa nak ckp kat suami " Eh hari ni dah 11 bulan kite kawen!" }

Walaupun sudah 11 bulan 1 hari, tapi rasa macam baru semalam nikah..hoo ohh.. { cubaan memunpelkan org yang pertama }..

Oh ye sambutan pernikahan 11 bulan tu kami sambut dengan menonton Hantu Kak Limah Balik Rumah di Astro 1st sambil makan mee hoon goreng taucu.. hoooo tengok cite wayang sambil makan mee hoon goreng tu..Best sungguh ada Astro 1st... tak payah susah hati terbawak kamera dalam handbag takut2 diorg spotcheck.. bulan depan kite subscribe lagi sambil makan sup gear box eh suami..

Kami bakal sibuk dari hujung bulan 2 ini sehingga la sampai tarikh anniversary nanti.. belum pun bertaraf artis dah ramai yang suka ikut nak dekat2 dengan anniversary kami... { nyampah je }..that's why we prefer to be like wat we are now... hahaha

Eh mana ayat munpel kedua?
Huh tak payah tulis lah.. nnt muntah darah..

8 comments:

kucingorengemok said... Reply to comment

saya amat takut pada scene kak limah nyanyi enjit² semut dengan suara nak marah... tapi budak kecit relaks je sambung, apa akit naik atas!

ciketon fazya said... Reply to comment

dah la rambut ngerhbang.. mana tak tak takut..

kite sgt terkejut masa bomoh indon tangkap ayam hitam tu..

tgk kat wayang terjerit sket.. tgk kat rumah relaks je.. [ berlagak berani konon!]

Nedrine said... Reply to comment

owhh..udah 11 bulan 1 hr la..congrats2..

[bermakna sudah 11 bulan 1hr juga la gift kawen utk ko terperap kt blik ku...hee~ rs2 da jd old skool da brg trsebut..]

ciketon fazya said... Reply to comment

sebelum balik aku dah set nak roger kot.. sampai bp rakus cari makanan lupe nak tepon ko...

takpelah, barang old skool kan makin mhl..

Nedrine said... Reply to comment

haha..foooddd itu penting!!takpe2..nnti ni klo aku terlalu jln ke umah ko aku pass jek kt mak ko k..

DrSinga said... Reply to comment

ayat fevret saya..
'saya ada darah cina...'

DrSinga said... Reply to comment

hahh??
hantu kaklimah pun ko takut eh meoww???

ciketon fazya said... Reply to comment

meow saje buat takut supaya boleh peluk deris..haha

kite suka part
cer cirtain cer cirtain..