Pages

Tuesday, February 15, 2011

Alasan comel

Perbandingan karipap pusing sendiri dan karipap beli..oh kasihan!

Ya karipap pusing ini bukan karipap pusing berupa perfect macam yang dibeli oleh pembuat kuih frozen..hehehe

Ia sengaja dikelim comot-comot sebaga bukti ianya homemade... hahahahahaha comelnya alasan macam ni..

apam polkadot

Ni makanan minum petang yang comel.. tapi saya lebih suka rasa apam beras lagi {apam beras tu apam yg selalu org jual kat pasar mlm makan ngan kelapa parut tu}.. malangnya sampai sekarang apam beras saya masih failed {cubaan terakhir it's end und up macam kuih lompang, tak mekar langsung!}..saya agak yis / masa eraman tak cukup lama.. lain kali la buat..sekarang masih kecik ati ngan kegagalan tu..

p/s : akhir2 ni masak asyik spoil je..kecewa!

2 comments:

Psyche said... Reply to comment

saya ada confession:
bila saya masak selalu ASYIK fail je. Jadi dah biasa dgn perasaan itu. Bila tak fail (agak2 dalam 1 in 10 trials), saya rasa bahagia yang amat.

Untung lagi kamu selalu tak fail, tau!

ciketon fazya said... Reply to comment

haha bila berjaya kali pertama, dan fail seterusnya macam dipijak2 ke perut bumi.. hahaha

tak la teruk sgt, but end up moody pastu terus main fb..

[haha counselor boleh implement ke metaphore macam ni kat student? ]