Pages

Saturday, February 5, 2011

Sekali sekala beli makanan kat kedai cina




Lontong sate to die for..
Tunggu turn punya pasal nak pusing pasar basah dulu pas order pun boleh..
Rasanya?? WORTH WAITING!!
Oh ye, selain lontong sate kat kedai Tong Ah ada mee rebus, ada nasik ayam, ada soto, ada roti bakar.. Kalau ikut tamak rasa nak makan semua..

Tapi kedai sarapan biasa tak dilupakan tiap kali balik kampung..:)

2 comments:

Nedrine said... Reply to comment

lama udah tak jejakkan kaki ke sini...mmg tmpt terbaek utk brekfes la..[aku ni bangun pagi jek da kul bape..confirm-confirm la dah abis kan..hehe..tp takpe..i bukan bini org lagi..so nnt da jadi bini org pndai la kan nk bgn pagi siap gi tapau brekfes and pegi pasar basah smua..kan??]

btw lontong mak ani kt tmn maju sedap juge..cume tmpt ni takde sate la kan..

ok..tibe2 terasa mau makan makanan terlarang---> nasi lemak low piak plak..

nnti bile2 ko blk bp lg sila la makankn utk aku k..wuu~

ciketon fazya said... Reply to comment

haha ned, dah jadi bini org pun tak semestinya bangun pagi pergi pasar basah (cam aku neh).. tu kebetulan je balik bp, event jarang ada dlm setahun..so kena ambil kesempatan jln2 makan..

lontong mak ani pun lama tak layan..

nasik lemak low piak pun lama tak makan..

haih.. klu ikut tekak...semua nak eh..huhu