Pages

Tuesday, April 26, 2011

Beza

Hehe lelaki dan perempuan memang bezakan..

Kalau lelaki sekawan pergi makan kedai
Sorang je yang bayar (dengan harapan next time aku makan, ko pulak yang bayar)

Kalau perempuan sekawan pergi makan kedai
Lepas makan bayar asing-asing..

Lelaki agaknya memang lahir dengan berhati suci percayakan kawan..
Perempuan agaknya memang lahir dengan sifat berhati-hati tak mau gaduh kemudian hari...

Sebab tulah memang diciptakan lelaki pasangannya perempuan..hahahaha (apa punya kesimpulan ntah!)

Nak check blog korang gemuk (berat) atau kurus (ringan)? pergi check kat sini..

4 comments:

Psyche said... Reply to comment

Blog saya ringan. 0.01s jek da open. hehe.

ciketon fazya said... Reply to comment

@Psyche #EhSamalah!

DrSinga said... Reply to comment

62.2 kb

lebih kurang je dengan berat tuannya!

ciketon fazya said... Reply to comment

@DrSinga ok ah tu..tak yah gi London Weight Management kan?