Pages

Saturday, April 2, 2011

Contest Natural Beauty


Ntah ape pun tujuan saya nak masuk contest ni... anggapkan ajelah layan hari2 cuti ( sambil memperbanyakkan entry blog bulan April)

Seperti biasa la kan, klu org buat give away memang suh jadi follower... this part saya dah tanda ( rite )

Pastu suh tepek banner kat entry (tanda rite lagi) ngan side (ni sat lagi rite gak )

Pastu letak gambar sendiri yang make up free and accessories free ( haha maksudnya tiada make up dan akssesori..bukan diorg nak bagi make up dan aksesori free!).. ok nah tgk ni..

Sebenarnya memang hari2 pun muka gini.. sebab saya mana ada bedak, lipstick atau ape2 pun make up.. Pencuci muka pun mujur Sebamed tu boleh apply kat muka dan badan.. Saya pernah make up masa bertunang dan kahwin je...selebihnya suami wa jatuh cinta kat wa sbb natural beauty meh... :)

Pastu tag la 2 kawan yang korang rasa dia rajin balas tagged.. kalau kot spesies malas karang korang publish kat paper Berita Hairan pun dia tak heran..jap tgh pikir sape eh?
Mama Lana ( sebab dia dah chantek dok spa hari tu )
Miss Dejavu ( sebab dia ala2 sweet blood pas ni)

Buatla entry ni bila2 korang suka asalkan sebelum 1 Mei 2011 sebab lepas tu diorg tutup penyertaan bah..

Dah siap buat entry pi komen kat penganjur untuk bagitau yang kita dah buat dah ape yg disuruh..

Ok dah babai!

3 comments:

Abang Stalker said... Reply to comment

abg pun pki sebamed.. :) tp bau dia tu kureng ckit.hehe..thanks ye kak sbb join.wah..mmg ptt pun suami jth cinta pd akak,sweet je mke even without mekap.gud luck kak!

Cik Itam @ ira said... Reply to comment

gud luck akak

DrSinga said... Reply to comment

wiiiiwittttttttt......