Pages

Sunday, April 17, 2011

Resume macaron

Satu ketika dulu saya hold order macaron.. memang tak kuasa nak mengocak putih telur pakai tangan beb sebab mixer pusaka terbako...

Oke sekarang dah beli mixer baru.. so kerja macaron boleh resume semula..

Normal macaron RM 1.80 per pcs.. Pack of 12 pcs RM 18.00 only

Lollypop macaron , price RM 1.80-RM 2.50 per piece ( offered for Klang Valley + self pick up orders only)

Di rumah sendiri macaron bukan lah makanan yang mengujakan.. lifetime partner (insyaallah) bukan type sweet tooth.. maka memacaronlah isterinya hanya memenuhi tempahan orang...

Cookies manis ni bukan lah sukar bahan-bahannya, tapi ia memang mahal sebab ia trendy, ia artistik dan juga saintifik.. Boleh dikatakan sekurang-kurangnya kalau ada 4 dulang, satu dulang mesti dilambai-lambai ke dalam recycle bin... :(

Assorted colors macaron in individual pin box, price RM2.50-RM3.00 per pcs

haha sebok je gambar2 munpel enterframe

Baru lepas ni saya memacaron untk tempahan dia... asalnya saya nak ia berupa lollypop, tapi memandangkan ia nak dibawak travel, saya tukar masuk pin box lah.. kang kemek di sana sini, tak comel pula cookies yang harus comel ni..

Kepada Cik QS yang baru bertunang semalam.. moga lancar perjalanan membina masjid..moga bahagia sampai syurga beb..:),, Terima kasih support perniagaan kecil-kecilan aku yang hangat kadang-kadang suam ni...hoooh!

6 comments:

Psyche said... Reply to comment

sedap okeh! filling dia awesooooommmeee!!!

ciketon fazya said... Reply to comment

Tq..
juga sudi jadi 'posmen' sampaikan pada gadis penunang :)

Mazura said... Reply to comment

thanks eton sbb menjadikan majlis saya lebih bermakna dan sweeet saje..seperti macaroon-mu yg sgt sedap!

DrSinga said... Reply to comment

japppp..
gua tergodaaaaaaa.....

ciketon fazya said... Reply to comment

at leas ada gak perkara yang saya berjaya goda u doktor

kalau tak en.abdul je menang...haha

ciketon fazya said... Reply to comment

@Mazuratq yah, atas order dan marketing ko..:)